Diari La Veu del País Valencià
Un altre mort per les tempestes després de bolcar un turisme dins d’una séquia a Castelló

RedactaVeu / EP / Castelló de la Plana.

Un home de 30 anys ha mort després que el turisme que conduïa se n’isquera de la via i bolcara sobre la séquia d’un camí rural pròxim al Grau (Castelló de la Plana), segons ha informat la Policia Local.

Els fets es van produir el divendres a la nit en el Camí Serradal, sobre les 23 hores, quan un cotxe se’n va eixir de la via i va quedar encastat i bolcat sobre una séquia que es troba en un dels laterals del camí rural i que en aquell moment tenia més de mig metre d’aigua.

Després de la col·lisió, el conductor del vehicle va eixir de l’interior del turisme per circumstàncies que està investigant la Unitat d’Atestats i va caure a l’interior de la séquia. Diversos conductors que en aquell moment circulaven per la via van veure el vehicle i van alertar la Sala Municipal de Seguretat i Emergències 092.

Fins al lloc del sinistre es van traslladar immediatament diverses patrulles de la Policia Local de Castelló, una ambulància i una reguarda de Bombers Municipals, els efectius dels quals van assegurar el vehicle i van cercar-ne el conductor, ja que els testimonis de l’accident no havien vist eixir a ningú de l’interior del cotxe.

Els bombers, després de baixar a l’interior de la séquia i rastrejar el seu fons, van localitzar a pocs metres del lloc on es trobava el vehicle el cos sense vida del conductor, de 30 anys i nacionalitat espanyola.

Comparteix

Icona de pantalla completa