Tres bandes valencianes participen en l’XI edició del Certamen de la Sénia

Tindrà lloc els dies 8 i 9 d’abril de 2017


RedactaVeu / La Sénia.

La Comissió de Selecció de l’XI Certamen Internacional de Bandes de Música ‘Vila de la Sénia’ ha escollit les sis bandes que concursaran en l’edició de l’any que ve, que se celebrarà els dies 8 i 9 d’abril a la Sénia. Així, les formacions escollides per participar en la Secció Primera són l’Agrupación Socio-Cultural Banda Artística de Merza (Pontevedra), la Banda de Música del Centre Instructiu Musical de Mislata i la Banda de Música de la Agrupación Musical de Beniaján (Múrcia), mentre que en la Secció Segona concursaran la Banda de Música del Centre Artístic Cultural Verge de la Pau d'Agost, la Banda de Música del Centre Musical i Instructiu Santa Cecília de Puçol i la Agrupación Banda de Música de la Sierra de Algairén (Saragossa)

En l’edició d’enguany s’han omplert les places màximes contemplades en les dos seccions. El director de la Banda de l’AMS i coordinador general del Certamen, Pep Vila, s’ha mostrat satisfet “perquè enguany hem tingut una molt bona acollida. Tenim el màxim número de concursants en les dues seccions. Estem recollint els fruits d’anys de dedicació per aconseguir que la música de banda tingui el seu lloc i sigui reconeguda. El nostre certamen ja apareix en el calendari internacional de la música per a banda”.

El Certamen Internacional de Bandes de Música ‘Vila de la Sénia’ és únic a Catalunya. Preveu, a més del trofeu, uns premis de 6.000 euros per als guanyadors de la Secció Primera i de 4.000 euros per als de la Secció Segona, així com un diploma acreditatiu per als dos primers guanyadors de cada categoria. El concurs compta amb el patrocini de l’Ajuntament de la Sénia, del departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya i de l’Obra Social La Caixa i amb el suport de diferents entitats locals i del territori.


 

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre les últimes novetats al teu correu.

Publicitat
Publicitat