Diari La Veu del País Valencià
Ontinyent cedeix vivendes socials en lloguer
EFE / València

L’Ajuntament ofereix les vivendes situades al carrer Martínez Valls a persones que hagen sigut desnonades, que no puguen fer ús de la seua casa per sentència legal o si les llars es troben en ruïna o han sigut afectades per incendi o inundació.

Els requisits per a sol·licitar-les són: estar empadronat a Ontinyent des de fa almenys dos anys, que el nombre de membres de la família siga l’adequat per a la vivenda i que els ingressos de la família no superen 2,5 vegades l’IPREM (Indicador Públic de Renda d’Efectes Múltiples) anual.

El sol·licitant haurà de signar un contracte per un any, prorrogable fins a dos, i abonarà com a lloguer mensual un mínim del 6% del valor de venda del ben immoble, que es concretarà en un expedient municipal.

L’Ajuntament podrà instar el desnonament de l’inquilí per falta de pagament, per l’ocupació de l’immoble sense el pertinent permís, per la realització d’obres sense autorització, per no conservar-lo adequadament, per no destinar-lo a vivenda habitual o per realitzar activitats prohibides pels estatuts de la comunitat de veïns.

Comparteix

Icona de pantalla completa