Diari La Veu del País Valencià
PilotaVeu i la Plataforma per la Llengua s’uneixen per la pilota valenciana

PilotaVeu / València.

El trinquet Pelayo fou l’escenari escollit perquè la Plataforma per la Llengua, a través del delegat Manuel Carceller, i el diari digital PilotaVeu, representat per l’editor del portal informatiu, Moisès Vizcaino, signaren un conveni, el passat dimecres, per a col·laborar en la difusió, promoció, formació i informació de la pilota valenciana com el nostre esport autòcton.

Els objectius del conveni inclouen la difusió de la història, l’evolució, les modalitats existents i l’actualitat informativa del món de la pilota valenciana. La Plataforma i PilotaVeu s’han compromès per a fomentar el coneixement del valencià en l’àmbit d’aquest esport, tot posant en valor el vocabulari específic i fent un ús acurat de la llengua. Les entitats també volen impulsar activitats educatives, formatives o artístiques relacionades amb la pràctica de la pilota, especialment entre els joves i les joves.

El portaveu de la Plataforma per la Llengua, Manuel Carceller, ha explicat que “la pilota és un mitjà més per vertebrar territorialment el País Valencià i per fomentar les relacions entre les comarques valencianes i també entre els països de parla catalana”. PilotaVeu i la Plataforma podran realitzar activitats conjuntes i col·laborar amb activitats pròpies de cada entitat. Mentre estiga en vigor este conveni marc, les entitats intercanviaran enllaços i bàners a les seues pàgines web.

Manuel Carceller i Moisès Vizcaino signen el conveni. Foto: Ulisses Ortiz

Comparteix

Icona de pantalla completa