L'IVAJ participa en Expojove, Exponadal i la Fira d'Oci amb el lema 'Societat diversa'

Els expositors de l'Institut Valencià de la Joventut introdueixen els seus visitants “en un món de diversió i al mateix temps d'educació en valors”
26 desembre 2016 01:00h
RedactaVeu / València

L'Institut Valencià de la Joventut (IVAJ) en col·laboració amb la Direcció general d'Infància i Adolescència, participa en les tres fires destinades a la infància i la joventut que se celebren al País Valencià durant aquestes festes: Exponadal d'Alacant del 23 al 31 de desembre, Expojove de València del 26 de desembre al 4 de gener i en la Fira d'Oci infantil i juvenil de Castelló, amb un nou concepte de participació. 

El tema triat enguany és 'Societat diversa', que acostarà d'una manera divertida, a conèixer persones, cultures i costums de diferents orígens i com es pot formar una única societat oberta i plural. El secretari general de l'IVAJ Jesús Martí ha destacat que les persones que acudisquen als estands de l’IVAJ realitzaran unes 20 activitats basades en “l’aprenentatge de valors a través de l'oci educatiu” que seran desenvolupades pels equips d'animació. Entre elles rebran una auca que donarà a conèixer la declaració sobre l'oci educatiu, un document que va sorgir de la primera Trobada sobre aquesta matèria que es va celebrar al País Valencià a l'abril de 2016. 
 

Exponadal, Expojove i Fira d’Oci

Exponadal, l'exposició d'oci infantil i juvenil d'Alacant, es desenvolupa en la Institució Firal Alacantina fins al 31 de desembre. Expojove València té obertes les seues portes fins al 4 de gener de 2017 en Fira València. Enguany el lema genèric de la 35a Fira de la Infància i la Joventut de València és “Un viatge per la història”, des de la prehistòria fins a la tecnologia més actual. Finalment, la Fira d'Oci Infantil i Juvenil a Castelló fins al 5 de gener de 2017, en el recinte de la Pèrgola de Castelló de la Plana. 

La presència de l'IVAJ en aquestes fires compta amb el suport de Carnet Jove de la Generalitat, de manera que tant en Expojove com en Exponadal les persones titulars de Carnet Jove obtenen descomptes en el preu de les entrades.


 
next