Atacs feixistes a les seus de Podem i EUPV d’Elx

Ambdós formacions locals condemnen els atacs vandàlics en forma de pintades de simbologia feixista per part dels que “volen sembrar l’odi i estan en contra de la democràcia”
26 desembre 2016 01:00h

RedactaVeu / Elx

De nou els actes vandàlics dels grups feixistes tornen a mostrar la seua cara més amarga i covard durant aquestes festes nadalenques. Així, les seus de Podem i Esquerra Unida del País Valencià a Elx (Baix Vinalopó) han sigut víctimes de pintades de simbologia nazi en els últimes jornades.

La seu de Podem a la localitat il·licitana va ser objecte d’un acte vandàlic durant la passada nit de Nadal, mentre que la d’EUPV també va aparèixer amb pintades feixistes en la seua façana ahir diumenge, segons han denunciat a les xarxes socials ambdós formacions polítiques.

Podem i EUPV han condemnat aquestes pintades de simbologia feixista realitzades “perquè volen sembrar l’odi i estan en contra de la democràcia”. Des de Podem Elx han alertat que “no hi ha lloc en la nostra societat per a la violència” i “tenim clar que no passaran” i des d’EUPV indiquen: “Alguna cosa estem fent bé que els molesta tant”.
 

 
Pintades a la seu de Podem Elx. Fotos: @podemElx 
 
 
 
next