Diari La Veu del País Valencià
Configurats els equips de la XX Lliga de Raspall – Trofeu Diputació de València
RedactaVeu / Castelló de Rugat

La XX Lliga de raspall – Trofeu Diputació de València – començarà el pròxim 5 de juny al trinquet de Castelló de Rugat. En el campionat participaran els millors professionals d’aquesta especialitat, que estaran agrupats en sis equips, una parella i cinc trios. El títol es decidirà al trinquet de Bellreguard el 27 de juliol.

Tant la composició dels equips com el calendari de la 20a edició de la Lliga han estat producte de la deliberació del comitè de raspall, format per trinqueters, pilotaris, tècnics de la Federació de Pilota Valenciana i de Frediesport.

Durant els dos mesos que durarà el campionat, visitarà set trinquets, els de Castelló de Rugat, Bellreguard, Xeraco, La Llosa de Ranes, Piles, Oliva i Castelló de la Ribera. La Lliga constarà de 18 partides. Els sis equips participants s’enfrontaran tots contra tots en la primera fase, i els quatre primers accediran a les semifinals, porta d’accés a la gran final.

Els equips per a la XX Lliga de raspall són Punxa i Coeter II; Moncho, Sanchis i Sagasta; Ricard, Alberto i Miravalles; Moltó, Canari i Sidahmed; Pepe, Moro i Xoto i, finalment, Josep, Dorín i Leandro III.

Entre els participants destaquen veterans com Coeter II, subcampió individual, Alberto, finalista de la Lliga l’any passat, o Moro. També destaca la presència de Moltó, finalista l’any passat, o Sanchis, que va ser campió al costat de Waldo, el gran absent per la seua lesió d’esquena.

En la graella d’eixida destaca la joventut dels restos. Entre ells hi ha dos debutants en el campionat, Pepe i Ricard. La Lliga de raspall és el campionat més prestigiós per equips de la temporada en aquesta modalitat de la pilota valenciana, a la qual tot professional aspira.

Comparteix

Icona de pantalla completa