Diari La Veu del País Valencià
Els llauradors de Llíria afectats pels incendis de 2012 pendents de les indemnitzacions
Compromís denuncia que es complirà un any del desastrós incendi que va socarrar 3 mil hectàrees de bosc a Llíria i l’Ajuntament encara no ha fet efectives les indemnitzacions.

La Conselleria de Governació i l’ajuntament de Llíria estan mostrant la seua “ineptitud i la mala gestió” que està fent-se en el tràmit de les indemnitzacions que els afectats pels incendis de l’any 2012 havien d’haver rebut i que, a hores d’ara, encara no han vist ni un cèntim.

Segons el portaveu de Compromís per Llíria, Paco García Latorre, les promeses fetes pel Conseller de Governació han caigut en “sac foradat”. De fet, la complexitat en l’aplicació del Decret que regula aquestes ajudes i la lentitud en què els ajuntaments estan tramitant els expedients, fa que un anys després del sinistre, molts llauradors com els que tenien les terres en el terme municipal de Llíria, encara no hagen percebut cap compensació econòmica.

Així mateix, el regidor ecosocialista denuncia que els entrebancs administratius que han envoltat la concessió de les indemnitzacions, han fet que molts propietaris renunciaren a demanar-les o desistiren una volta concedides.

Comparteix

Icona de pantalla completa