Diari La Veu del País Valencià
L’oposició de Benissa més a prop de llevar-li el govern al PP

RedactaVeu / Benissa.

El PP de Benissa governa en minoria des de les passades eleccions de 2015 a la localitat de la Marina Alta. Quasi dos anys després, les forces polítiques de l’oposició han arribat a un preacord de Govern per a la propera investidura del dimarts 10 de Gener, i per al que resta de legislatura, han assegurat els partits implicats en aquest procés, Reiniciem Benissa, Compromís i el PSPV.

Així doncs, afirmen que les diverses converses per a aquesta investidura, han estat qualificades de “molt positives, per ambient i voluntat negociadora”. Reiniciem Benissa compta amb tres regidors, els mateixos que el PSPV-PSOE, mentre que Compromís que compta amb dos, han consensuat un nou model d’organització de l’ajuntament, atorgant, segons expliquen “un major pes a les polítiques socials, la reducció de salaris dels càrrecs públics”, sent aquestes “les mesures més urgents per al municipi, i la necessitat de convertir l’ajuntament en un espai de participació ciutadana real, més eficient i més proper a les necessitats dels benissers i benisseres”.

Aquest preacord de Govern “ha de ser ratificat en els propers dies, per les diverses assemblees de les forces polítiques signants”, apunten.

Per altra banda, afegeixen que aquest tripartit, que sumaria 8 regidors, els mateixos que té el PP, s’ha posat en contacte amb Ciutadans, partit que ha assistit a dos de les reunions, i se li ha facilitat una còpia del preacord esperant el seu suport al canvi.

Finalment, conclouen afirmant que la ciutadania de Benissa “serà informada del contingut del preacord després de les assemblees i fòrum, donant el màxim respecte a les decisions d’aquests òrgans”.

Comparteix

Icona de pantalla completa