Diari La Veu del País Valencià
La Generalitat col·labora en la promoció del turisme LGTB al País Valencià
RedactaVeu / València

El secretari autonòmic de l’Agència Valenciana del Turisme (AVT), Francesc Colomer, ha mantingut una reunió amb representants de l’Associació d’Empreses i Professionals per a Lesbianes, Gais, Transsexuals i Bisexuals de la Comunitat Valenciana (AVEGAL) en la qual ha mostrat la disponibilitat de l’Administració per col·laborar i donar a conèixer l’oferta del País Valencià en el turisme LGTB.

Tots dos organismes s’han compromès a treballar per posicionar el País Valencià com una destinació ‘gay-friendly’; en aquest sentit, s’han posat sobre la taula futures accions que tenen per objectiu “impulsar el producte LGTB en la nostra destinació i incrementar així l’arribada de turistes amb aquest perfil”, tal com es pot llegir al comunicat de la Generalitat.

Reunió de Colomer amb AVEGAL. Foto: GVA.

Segons Colomer, el propòsit del Consell és continuar amb la línia que s’impulsa des de l’Agència en aquest segment, i ha assenyalat que “des de la Generalitat volem acollir tots els perfils de turistes, perquè hi ha oferta turística per a tots i tots són benvinguts”.

AVEGAL és l’associació que reuneix l’empresariat, principalment d’oci, dirigit a la comunitat LGTB que, segons Colomer, “és el que li dóna un valor afegit a una destinació turística per a ser autènticament gay-friendly”.

AVEGAL

Aquesta associació va nàixer fa cinc anys per agrupar un xicotet grup d’establiments LGTB de la ciutat de València que necessitaven donar una embranzida i promocionar la seua oferta empresarial amb vista al creixement del turisme LGTB en la ciutat. Actualment, centra les seues accions a donar a conèixer per mitjà de la difusió i la publicitat les accions que duen a terme les empreses LGTB i LGTB-friendly del País Valencià; donar suport a les accions institucionals que tenen com a objectiu la promoció turística de les comarques valencianes entre el públic LGTB i promoure els intercanvis i la col·laboració entre empreses i institucions LGTB per a la realització d’accions comunes.

Comparteix

Icona de pantalla completa