Ampliació del Pacte del Botànic: 201 mesures per impulsar l’economia valenciana

El president de la Generalitat, Ximo Puig; la vicepresidenta, Mónica Oltra, i el secretari general de Podem al País Valencià, Antonio Montiel, han rubricat l’acord


RedactaVeu / València.

El president de la Generalitat i secretari general del PSPV, Ximo Puig; la vicepresidenta i coportaveu de Compromís, Mónica Oltra, i el secretari general de Podem al País Valencià, Antonio Montiel, han rubricat aquest dimecres l'ampliació de l’Acord del Botànic, que arreplega 201 mesures per renovar el "compromís amb la ciutadania" i que en aquesta ocasió posen un èmfasi especial en el model productiu i l'ocupació.

Al Jardí Botànic de València, al mateix lloc que va acollir la signatura de l'acord que va permetre la formació de Govern en 2015, Puig, Oltra i Montiel han signat aquesta renovació del pacte abrigallats per un important nombre de diputats dels tres grups, a més de diferents consellers i alts càrrecs i representants sindicals.

Puig ha destacat que en 20 mesos del nou Consell els cinc eixos de l'acord han sigut desenvolupats, però calia anar més enllà, mentre que Oltra ha explicat que el nou document arreplega com a novetat un annex amb reivindicacions de mesures que són competència de l'Estat i ha instat l'oposició al fet que s’hi sume. Antonio Montiel, per la seua banda, s'ha mostrat "satisfet" amb aquesta ampliació, que contempla una "bona collita de projectes" que donaran viabilitat a projectes concrets, especialment en l'àmbit econòmic.

Puig, Oltra i Montiel valoren positivament les 201 mesures de l'ampliació del pacte del Botànic
 

 

Comentaris

Slander
3.

Yes, we can

  • 0
  • 0
Castellonenc Castelló de la Plana
2.
Quina manera de prendre el pel als valencians.

Definitivament aquests neofranquistes del Pacte del Botanic han perdut la por al ridicul.

El 99% de les mesures que proposen com a "noves" i diuen que han signat, són perogrullades, coses que se sobre-entenen com a obligacions de qualsevol administració, generalitzacions sense cap obligació concreta, sense plaç d'execició ni previsió econòmica, propaganda demagògica o mesures per a les que segons l'estatut d'autonosuya no tenen competència.

Això sí, el mantra franquista de "Comunitat Valenciana" el repeteixen a dojo, no es cansen de refregar-nos-el per la cara.

Cap mesura de calat, cap mesura de recuperació de la dignitat nacional, cap millora de la manipuladora llei electoral, cap menció a l'obligació dels funcionaris de dominar la llengua del País, cap enfrontament ni combat contra el colonialisme castellà, cap mesura de millora real en sanitat, amb eliminació de llistes d'espera, etc.

En fi, un teatret més dels neofranquistes, per a eixir a les notíicies, aparentar que estan fent alguna cosa i continuar enganyant als valencians.

Demagògia, pedalejar en una bicicleta estàtica sense moure's ni avançar un pam.

Politicastres farsants, que ens venen mandangues i fum.
  • 7
  • 8
FUMET DE CULLERA
1.

Ben be cal enfortir més si cab l'acord del botanic i no fer fisurese que puga aprofitar el pp valencià per a tornar al Consell.

  • 7
  • 4

Comenta aquest article

Publicitat
Publicitat