PinPanPun, dotze hores d’experimentació sonora a l’Octubre

El festival d’art sonor i música experimental ofereix, dijous i divendres, diferents tallers


RedactaVeu / València.

Aquest dissabte 14 de gener tindrà lloc la 5a edició del festival d’art sonor i música experimental PinPanPun. Una jornada maratoniana, amb dotze hores de propostes sonores a l’aixopluc de l’experimentació, però divergents en els llenguatges i les accions performatives.

A partir des les 12h, l’Octubre CCC acollirà les propostes de músics i artistes sonors. Pel celobert del modernista edifici passaran Nika López, Cuneta, David Trashumante i Ricardo Valverde, mentre que a partir de les 14.30h tindran lloc les audicions de Chefa Alonso, José Antonio Nieto i PinPanPun. A partir de les 17h, es mamprendran les propostes d’Escaire, Persona, Trio Truna, Marta Erre i Kippel i, a partir de les 19.30h, les propostes sonores d’A.L. Guillén, Tömo III, Bregues de Moix i Esoc. La programació no acabarà ací, ja que es reposaran les audicions fins al tancament del festival.

Paral·lelament a la cinquena edició del festival, l’Octubre també acollirà un seguit de seminaris per introduir-se en el món de l’experimentació sonora. Aquest dijous i divendres, Josep Lluís Galiana oferirà el taller El gran joc de la deriva sonora, on l’improvisador valencià proposarà construir situacions sonores a partir de la improvisació lliure, de la qual és un dels principals especialistes, així com de les habilitats per desenvolupar-se en aquesta disciplina, com l’escolta, el silenci, l’afinació o la pulsació entre altres. També durant dijous i divendres, Nika López oferirà el taller Mirar de nou, amb la finalitat d’introduir els assistents en una nova forma de mirar el món per sensibilitzar el cos i crear interconnexions que ajuden a reconduir l’energia vital cap a un llenguatge personal i poètic. Divendres, Toy Divixion oferirà el taller Sorolls de butxaca, on es podrà construir un instrument electrònic propi.


 

Comentaris

Nika López Valencia
2.

Para todxs lxs interesadxs, el taller de Mirar de nuevo, experiencias artísticas para sensibilizar al cuerpo a través de la experiencia, se pospone para los días 9 y 10 de Febrero!! Aquí toda la info: https://www.facebook.com/events/337965676596583/

  • 0
  • 0
En Quixot de La Taca
1.

Haveu vist La La Land?

  • 0
  • 1

Comenta aquest article

Publicitat
Publicitat