Diari La Veu del País Valencià
CSI-F exigeix la revisió urgent de les portes d’emergència de la Ciutat de la Justícia
RedactaVeu / València

El sindicat CSI-F ha exigit la revisió urgent de les portes d’emergència situades a l’interior de l’edifici de la Ciutat de la Justícia de València. En un escrit dirigit al Comitè de Seguretat i Salut Laboral i a la Direcció general de Justícia, reclama que ‘es procedeisca, amb la màxima prioritat, a repassar i greixar les portes d’emergència’.

La Central Sindical Independent i de Funcionaris (CSI-F) explica que algunes de les citades portes “es troben embossades i no poden obrir-se. Entre els problemes detectats destaquen molls trencats, falta de greixat i panys o barres desbaratades. En alguns casos la solució consisteix en un simple greixat”, matisa el sindicat.

CSI-F fa especial recalcament en el seu escrit referent a la porta d’emergència de la cafeteria de la planta baixa, ja que ‘es troba tancada amb cadena i cadenat, sense explicació alguna de la causa d’eixa restricció’. Per aquesta raó el sindicat ha demanat a la Direcció general de Justícia que ‘comprove els motius i la legalitat del tancament d’eixa porta’.

La central sindical destaca la importància de l’adequat manteniment de les portes d’emergència per a garantir la seua correcta obertura en cas d’evacuació. Per eixe motiu demana una revisió urgent de totes amb la finalitat d’evitar, com succeeix en l’actualitat, que algunes es troben embossades per falta d’utilització.

Comparteix

Icona de pantalla completa