Diari La Veu del País Valencià
Mulet titlla la senadora popular per Castelló de ‘miserable’ i ‘vaga’

RedactaVeu / Madrid

El senador de Compromís, Carles Mulet, ha contestat aquest dijous, amb contundència, la nota de premsa emesa per la senadora per Castelló del PP Salomé Pradas, que ha intentat desqualificar l’activitat del senador territorial de Compromís, tal com es pot llegir en un comunicat de la coalició.

Segons Mulet, “Pradas, segurament, aquest matí haurà sentit que li xiulaven les orelles quan bona part dels mitjans de comunicació de la província i de l’Estat publicaven que Compromís, amb dos senadors, sumem més iniciatives que la majoria de grups parlamentaris conjuntament i ha hagut d’invertir el seu temps en buscar ‘errors’ en la nostra activitat, adjuntant un llistat d’errors puntuals (com ara preguntar per municipis que en un llistat de l’INE estaven mal escrits i que, per ballar alguna lletra del municipi, la Mesa va retirar les preguntes. Altres per no figurar la pregunta entre interrogants en el full de text, altres per entendre la Mesa que reiteràvem preguntes quan enteníem nosaltres que no era així, etc.)”. Preguntes que, segons el senador de Compromís, han estat reformulades i corregides.

Carles Mulet, a més, assegura que “entre més de 3.000 preguntes ja registrades aquesta legislatura o 6.000 en l’anterior (la legislatura curta, on també va estar Pradas), és fàcil trobar alguna errada”. Per al senador de Compromís, l’actitud de Pradas és “mesquina”, “miserable” i “repugnant”, i afegeix que “la senadora popular ha demostrat ser una vaga. En les dues legislatures que ha estat no ha participat en res. No ha fet cap proposta per a les comarques de Castelló, els seus marcadors han estat al zero, ha perdut més temps a criticar Compromís per les seues propostes o accions, que en articular mitja proposta”.

Captura pàgina web Senat. Imatge: Compromís Senat.

Captura pàgina web Senat. Imatge: Compromís Senat.

“És una vergonya”, ha dit Mulet “que els ciutadans paguem un sou a gentola com Pradas, que utilitza el seu càrrec per viure unes vacances permanents. Durant aquests mesos ha estat muda, absent, improductiva i el seu únic esforç ha estat el d’intentar desacreditar l’acció de Compromís”, ha assenyalat.

Finalment, el senador de Compromís clou el comunicat posant de manifest que “Pradas intenta ridiculitzar la defensa per exemple de Compromís de la llengua lleonesa, mentre ella és incapaç d’articular mitja frase en valencià, o li molesta que col·laborem amb altres territoris de l’Estat, tot i que ella ha estat incapaç de presentar una sola proposta del seu territori”. Per a Mulet “que gentola com Pradas arribe a ser senadora, demostra el nivell de mediocritat imperant al PP”.

Captura pàgina web Senat. Imatge: Compromís Senat.

Captura pàgina web Senat. Imatge: Compromís Senat.

Comparteix

Icona de pantalla completa