Un diputat del PP es burla de la intervenció en valencià de Graciela Ferrer


RedactaVeu / València.

Aquest dimecres ha tingut lloc a les Corts la comissió d’Agricultura, Ramaderia i Pesca. Durant la sessió parlamentària ha intervingut Graciela Ferrer, la diputada i portaveu de Compromís en les comissions de Medi Ambient i secretària de la Comissió d'Economia, Pressupostos i Hisenda de les Corts Valencianes. Ferrer, tot i haver nascut a Mar de Plata (Argentina) ha fet bona part de la seua formació acadèmica al País Valencia i parla valencià, com es pot veure en el vídeo que recull la intervenció de la parlamentària durant la sessió d’aquest dimecres.

Un instant posterior a la intervenció de Ferrer, el parlamentari de Podem, César Jiménez, publicava a través de twitter que “hui en comissió de les Corts un diputat, fora de micros, perquè d'això va ser covard, menystenia una diputada per parlar valencià”.
 

El periodista Voro Marato (eldiario.es) es feia ressò d’aquest menyspreu i preguntava a Jiménez qui era el diputat, que a través de twitter ha respost: “Fernando Pastor referint-se a Graciela Ferrer: ‘si hablara castellano no se haría tanto lío’".

Fernando Pastor és diputat de les Corts, ha estat el portaveu del PP a l’ajuntament d’Alcoi fins a l’any 2015, i és secretari d’organització del PP de la demarcació d’Alacant. No obstant això, davant els fets, Pastor els nega com recull eldiario.esLa Veu
 

Comentaris

Vicent La Costera
17.

una cosa es ser de dretes i un altra ser facha, pero... a espanya els de dreta son franquistes

  • 0
  • 0
Pep València
16.

L'ignorant-arrogant és el més immobilista.Es burla de qui vol aprendre algo perquè ell no sap ni el què és això.

  • 1
  • 0
Pudentet La safor
15.

Rectifique el meu mal nom. Perdó.

  • 0
  • 0
Puedentet La safor
14.
Els meus amics s'han decidit a escriure'm per Wasap en valencià, vers que jo no els deixava altra opció. Es alucinant com escriuen de mal, de vegades ni s'entèn, horrible. Mes, molta cura tindre jo de criticar-los, mes be al contrari, perque era gent que apenes uns messos escrivien tot en castellà i ara, mes que malament, ho fan sempre en valencià. Personalment soc orgullós d'ells perque per la meva llengua he guanyat una petita batalla i ells han participat al meu bandol.

Gracies amics.
  • 7
  • 0
Esclafamuntanyes
13.
#12 Home, crec que això ho hauries de vore d'una manera positiva, com és que gent que possíblement siga castellanoparlant s'esforce, per convicció, per parlar valencià. La pobresa de vocabulari es resol llegint i parlant, per bé que parlar -parlar en valencià- cada volta resulta més complicat en un poble com el teu i en tots els municipi grans (i com més gran més) del nostre país.
  • 4
  • 0

Comenta aquest article

Publicitat
Publicitat