Centenars de conductors atrapats per la neu a l'A-3

El Govern espanyol activa la Unitat Militar d'Emergències per la intensa nevada registrada a últimes hores d’aquest dijous amb l'objectiu d'intentar obrir pas i repartir mantes i menjar entre els afectats
19 gener 2017 01:00h
LP / Requena 

Una intensa nevada registrada a últimes hores d’aquest dijous i que ha tallat l’A-3 entre Bunyol i Utiel, deixant atrapats centenars de vehicles, ha obligat el Govern espanyol a activar la Unitat Militar d'Emergències (UME) amb l'objectiu d'obrir pas i repartir mantes i menjar entre els afectats.
 
A última hora de la nit d’ahir dijous, s’ha convocat el Comitè Executiu de Coordinació de l'Administració General de l'Estat davant el tall de l’A-3 entre els punts quilomètrics 310 i 280 per a turismes i vehicles pesats.
 

Reunió preparatòria dels voluntaris en suport dels conductor atrapats en l'A-3. @CruzRojaCV 
 
A més, i davant aquesta situació, Creu Roja, a petició del 112 Generalitat Valenciana, ha desplaçat dos vehicles, tot terrenys i un microbús per donar suport als conductors atrapats en els seus vehicles en aquesta via i participar en el seu desallotjament. També s'ha mobilitzat a un total  de 70 agents de la Guàrdia Civil. 
next