Diari La Veu del País Valencià
El jutge imputa dos antics alts càrrecs del govern valencià en el ‘Cas Gürtel’
ACN / València

Es tracta de l’antiga directora general d’Arxius i innovació tecnològica, secretària general de l’Institut Valencià de la Joventut i també directora general del Llibre, Sílvia Caballer. El magistrat també ha citat, María Auxiliadora Hernández, antiga secretària d’Educació. Les dos estan citades en qualitat d’imputades per la seva relació amb els contractes del govern valencià amb empreses de la trama.

Segons informa el TSJ valencià, Maria Auxiliadora Hernández declarà en relació amb la contractació de l’esdeveniment ‘Acte Congrés Família i Escola de 2006’ adjudicat per la Conselleria de Cultura a les mercantils Orange Market SL, Disseny Asimètric SL, Down Town Consulting SL i Servimadrid, a més d’altres.

Pel que fa a Sílvia Caballer, el magistrat investiga el II Congrés de Programari Lliure celebrat a Castelló de la Plana el 5 i 6 de maig de 2005. Aquestes declaracions estan emmarcades a la cinquena peça separada del cas conegut com a ‘Finançament’, derivat del cas Gürtel.

En aquesta peça s’investiguen presumptes irregularitats en les contractacions públiques entre la Generalitat Valenciana i les empreses del grup Correa. En el marc d’aquestes declaracions, els presumptes caps de l’entramat, Francisco Correa, Álvaro Pérez i Pablo Crespo, varen ser citats a València el passat 8 de maig, acollint-se al seu dret a no declarar.

Comparteix

Icona de pantalla completa