Diari La Veu del País Valencià
Oficial: Rafael Martins es desvincula del Llevant i Juan Muñoz és el substitut

Javier Cid / València.

El Llevant va anunciar aquest dilluns la rescissió de contracte del davanter brasiler Rafael Martins, que acabava contracte el proper mes de juny, la seua nova destinació és la lliga portuguesa. Així mateix, aquest mateix matí ha fet oficial el seu substitut, el sevillà Juan Muñoz.

Segons ha anunciat el Llevant, en la seua web oficial, han arribat a un acord amb Martins per trencar la vinculació que els unia fins al proper mes de juny després d’haver estat a València dos anys i mig.

L’atacant brasiler va arribar al Llevant l’estiu del 2014 després d’haver anotat quinze gols amb el Vitória de Setúbal, a Portugal, el curs anterior. Tanmateix, en la seua primera temporada a València tan sols va participar en tretze partits de Lliga i va marcar un gol.

Martins va marxar cedit la temporada 2015-2016 a Moreirense, de la Primera Divisió portuguesa, en què va recuperar el seu olfacte golejador i va anotar vint gols en 31 partits. No obstant això, el davanter sud-americà tampoc ha rendit aquest curs, ja a Segona Divisió, en què ha jugat deu partits, quatre d’ells com a titular i l’únic gol que va marcar el va obtenir el 4 de desembre a Girona, on el Llevant va perdre per 2-1.

Cartell de benvinguda del Llevant al seu nou davanter. Fotografia: Llevant UE.

Juan Muñoz és l’elegit per substituir Martins

El substitut de Rafael Martins és el davanter del Sevilla cedit al Saragossa Juan Muñoz. Juan Muñoz ha disputat enguany en Segona Divisió amb el Saragossa un total de 16 partits, 15 d’ells en Lliga, i ha anotat 3 gols.

Format a la cantera del Sevilla, Muñoz va debutar als 19 anys a Primera Divisió, categoria en la qual ha disputat 9 partits amb la samarreta del Sevilla FC, en què va marcar un gol, i 3 en Copa del Rei; a més, també suma un encontre en Lliga de Campions davant el Juventus a la campanya 2015-2016.

El primer fitxatge granota serà presentat hui mateix i ja estarà a disposició del seu nou entrenador quan Muñiz ho considere oportú. Muñoz ve a fer-li la competència en la davantera a Roger que està sent el Pichichi del Llevant i de la Segona Divisió.

Comparteix

Icona de pantalla completa