Marzà dóna suport a l'AMPA del Severí Torres a Castelló de la Ribera

Educació recorda que l’empresa es va ‘comprometre’ a fer les obres del nou centre

SFJ / Sueca.

A principis d’aquesta setmana, l’associació de pares i mares d’alumnes (AMPA) del CEIP Severí Torres de Castelló de la Ribera (la Ribera Alta) feien pública una carta adreçada al conseller d’Educació, Investigació, Cultura i Esports demanant que les obres del nou centre educatiu es mamprengueren aviat.

Les obres havien començat en 2016, però per uns suposats problemes burocràtics i tècnics havien paralitzat l’obra que havia de donar un nou centre al poble després de més de 20 anys de reclamació i inacció del PP. Igualment, l’ajuntament de Castelló de la Ribera, apuntava a La Veu que ells “feien costat a l’AMPA”, i en aquest sentit, el regidor d’Educació, Lluís Piqueras, afirmava que “si quan estàvem a l'oposició reivindicàvem la construcció del nou col·legi, inclús des de la Plataforma Cívica Castellonera, com no hem de donar suport ara”.

Aquest matí, durant la inauguració de l’Espai Fuster a Sueca (Ribera Baixa), el conseller Marzà ha atès els mitjans que li han preguntat per aquest assumpte. Marzà ha recordat que les obres es van licitar aleshores perquè començaren les obres, i ara l’empresa diu allò dels diners”, fent referència al fet que la licitació feta durant el mandat del PP no contemplava que, posteriorment, a conseqüència de la tardança d’execució per part de la Conselleria de Maria José Català, canviaria la legislació que implica un canvi de materials en la construcció dels centres educatius. L’empresa, ha afegit Marzà, “va acceptar això i s’hi havia compromès”.

“Nosaltres estem del costat de la comunitat educativa”, ha afegit el conseller, qui ha recordat que davant una suposada demanda per part de l’empresa de més pressupost per dur endavant les obres del nou centre, “cada cèntim de diners públics són sagrats”, ha conclòs el conseller qui ha afegit que les obres es faran.


 
Publicitat
Publicitat