Diari La Veu del País Valencià
Ciutadans arremet contra ACPV i Eliseu Climent al ple de l’Ajuntament de València

EP / València.

El portaveu de Ciutadans (C’s) en l’Ajuntament de València, Fernando Giner, ha tornat a carregar contra el Govern local de Joan Ribó, perquè, segons Giner “s’ha donat més de 100.000 euros dels diners de tots els valencians a entitats relacionades amb Eliseu Climent, editor de la revista ‘El Temps’, i amb l’independentisme”.

En el ple municipal d’aquest dijous, Giner ha exigit a l’alcalde Joan Ribó que “obligue” al també president honorífic d’Acció Cultural del País Valencià (ACPV) a retornar “els 12.000 euros que va rebre per a un acte que finalment no es va realitzar”.

Concretament, el titular de C’s es refereix a la subvenció municipal atorgada a l’octubre del 2016 a l’Institut Ignasi Vilallonga, del qual Climent és secretari, per a la presentació d’un estudi a València, qüestió que “en el seu moment ja va denunciar Ciutadans”, ha subratllat.

Així mateix, Fernando Giner ha assegurat que, des de l’inici de la legislatura a mitjan 2015, C’s “ha detectat fins a set subvencions i factures a entitats amb un nexe d’unió molt clar: ACPV, l’independentista Eliseu Climent i la seua relació amb Òmnium Cultural, entitat promotora de la independència de Catalunya”. No diu, però, quines són aquestes subvencions i factures.

Comparteix

Icona de pantalla completa