Diari La Veu del País Valencià
Benitatxell acull el rodatge d’un curt policíac per al qual busquen figurants de tot tipus

RedactaVeu / València.

La productora Cafetico Films ha convocat un càsting de figuració per al curtmetratge policíac Rural Cops que tindrà lloc el dissabte 11 de febrer al Centre Cultural Abiar de Benitatxell, on també es far gran part del rodatge, que començarà el pròxim mes de setembre 2017, i que també passarà per Elx.

Des de la productora han fet saber que per al càsting del curt busquen dones, homes, xiquets i xiquetes de totes les edats. Encara que també han perfilat uns tipus de persones en concret, com és el cas d’homes (de totes les edats) que tinguen tractor o almenys coneixement del maneig de vehicles agropecuaris. També busquen estrangers de qualsevol nacionalitat, que disposen de vehicle amb volant a la dreta i homes entre 18 i 50 anys de complexió forta.

>

Avançament ‘Rural Cops’. Vídeo: Canal Paco Soto.

L’horari del càsting, que es farà dissabte 11 de febrer a Benitatxell, serà de 9.30 hores a 14 hores i de 15 hores a 19.30 hores, a més, si hi ha gent que no pot acudir en aquest dia, la productora ofereix la possibilitat d’enviar les dades al seu correu electrònic [email protected]

Basada en fet reals

En la web d’aquest projecte audiovisual també expliquen que faran un llargmetratge amb aquesta idea, que se sumarà al curtmetratge, ambdós amb versions interactives. A més, conten que la història esta basada en fets reals, ja que Guàrdies Civils, Policies Nacionals i Locals els han explicat anècdotes “sorprenents i divertides” amb les quals s’ha nodrit el guió.

Aquesta història, dirigida per Paco Soto, conta com un xèrif nordamericà, després de treballar en col·laboració en les diferents policies del món, decideix viatjar a la localitat de Torretatxell amb l’objectiu de realitzar un reportage en profunditat de com és el dia a dia de la policia municipal d’aquesta població.

Comparteix

Icona de pantalla completa