Diari La Veu del País Valencià
Mor un matrimoni i la filla menor després de caure’ls damunt tones de roba
Alacant / EP.

Un matrimoni i la seua filla menor han mort aquest dissabte després de caure’ls damunt centenars de quilos de roba que tenien emmagatzemada en el seu habitatge, segons han informat fonts policials.

Els fets s’han produït aquest dissabte, quan aquest matrimoni i la seua filla menor d’edat, de nacionalitat marroquina, han quedat atrapats per quilos de roba que han caigut sobre ells al domicili. La Policia Nacional s’ha traslladat a la casa i els ha intentat rescatar. No obstant això, tant el matrimoni com la menor havien mort, segons han indicat les mateixes fonts.

L’habitatge, situat en l’avinguda Alcoi de la localitat alacantina, estava farcit de quilos de roba que han caigut sobre aquestes tres persones, d’origen marroquí i nacionalitat espanyola, durant la matinada de dissabte. Encara que en un primer moment s’ha informat que la primera planta del domicili, en la qual estaven el matrimoni i la seua filla i en la qual guardaven la roba, s’havia enfonsat, les mateixes fonts han precisat posteriorment que no s’ha produït cap enfonsament i que han sigut les prestatgeries en les quals estava emmagatzemada la roba les que han caigut.

La filla major del matrimoni, de 18 anys, ha sigut qui ha avisat la Policia Nacional, que s’ha desplaçat fins al lloc per a intentar rescatar-los. No obstant açò, tant el matrimoni com la menor havien mort.

La Policia Nacional ha sol·licitat l’assistència del Servei de Prevenció, Extinció i Salvament de l’Ajuntament d’Alacant, per la qual cosa els bombers s’han desplaçat fins al lloc sobre les 15.45 hores per a rescatar els cadàvers i retirar les grans quantitats de roba.

Comparteix

Icona de pantalla completa