Diari La Veu del País Valencià
Puig: ‘No tinc cap comentari a fer sobre la candidatura de Sánchez a les primàries’

RedactaVeu / València

El president de la Generalitat i secretari general dels socialistes valencians, Ximo Puig, no s’ha pronunciat hui sobre l’anunci de l’exsecretari general del PSOE Pedro Sánchez de presentar la seua candidatura a les primàries per a liderar la formació. “No tinc cap comentari a fer”, ha assenyalat Puig.

El cap de l’Executiu valencià líder del PSPV ha sigut preguntat pels mitjans –en la roda de premsa que ha oferit aquest diumenge a Sagunt (Camp de Morvedre) sobre el seminari de govern que ha celebrat aquest cap de setmana el Govern autonòmic– per l’anunci realitzat per Sánchez de tornar a optar a liderar el PSOE. Sobre aquest tema, Ximo Puig s’ha limitat a dir: “No tinc cap comentari a fer”.

L’exsecretari general del PSOE Pedro Sánchez va donar a conèixer, ahir dissabte, a Dos Hermanas (Sevilla), la seua decisió de presentar-se a les primàries per a liderar el partit amb una candidatura “de la militància”. “Tinc més experiència i ganes que mai”, va asseverar Sánchez, que d’aquesta manera competirà amb exlehendakari i expresident del Congrés Patxi López.

Comparteix

Icona de pantalla completa