Diari La Veu del País Valencià
El València fitxa Orellana en l’últim dia de mercat

Javier Cid / València.

L’últim dia de mercat ha deixat un fitxatge d’última hora a València: Fabián Orellana. El València va fer oficial el fitxatge de l’atacant xilè Fabián Orellana, que serà presentat aquest dimecres a la Ciutat Esportiva de Paterna. El nou fitxatge de l’entitat valenciana arriba cedit i amb opció de compra condicionada per una sèrie d’objectius.

El club valencià, a més, ha anunciat que ja té un acord amb el jugador fins a 2019 per si es compleixen les condicions i acaba sent jugador del València CF a tots els efectes. Orellana es converteix en el segon fitxatge del València CF en aquest mercat hivernal després de l’arribada de Simone Zaza.

L’atacant, de 31 anys, va ser apartat del Celta de Vigo recentment després d’una discussió amb Eduardo Berizzo, tècnic dels gallecs. Amb molta experiència en la Lliga, el jugador va iniciar la seua carrera futbolística a l’Audax Italià de Xile en 2005 i va ser l’Udinese qui es va fer amb els seus serveis per cedir-lo a diferents clubs i que continuara amb la seua progressió. Abans de recalar al club de Vigo, Orellana va passar pel Xerez i el Granada i va jugar un total de 163 partits en què va aconseguir fer 21 gols i 28 assistències.

El joc net financer obligava a deixar lloc a Orellana

Per a l’arribada de l’internacional xilè, era necessari alliberar alguna de les fitxes pels sous percebuts i els diners invertits en fitxatges. Així, Fede Cartabia ha posat rumb a la lliga portuguesa i ha fitxat per l’Sporting de Braga amb la carta de llibertat sota el braç. A més, fa pocs dies, el porter Matthew Ryan va ser cedit al Genk belga, una lliga on l’australià ja té experiència.

El cartell de benvinguda del València al seu últim fitxatge. Fotografia: València CF.

Comparteix

Icona de pantalla completa