Diari La Veu del País Valencià
La intensa boira obliga a desviar huit vols de l’aeroport de Manises als d’Alacant i Madrid

RedactaVeu / València.

Nou vols han hagut de ser desviats a altres aeroports i un altre s’ha cancel·lat. Són els efectes de la intensíssima boira registrada aquest matí en la ciutat de València i l’àrea metropolitana de la localitat i que des d’anit i fins a primeres d’hores d’aquest dimecres ha afectat particularment el trànsit aeri i, en concret, l’aeroport de Manises.

Així ho ha indicat el delegat del Govern espanyol al País Valencià, Juan Carlos Moragues, qui ha apuntat que, encara que la normalitat s’ha restablert sobre les 9.30 de hui, un total de nou vols s’han vist afectats. Moragues ha detallat que set d’ells han hagut de ser desviats a l’aeroport Alacant-Elx i un altre a Madri. Pel que fa al vol procedent de Lisboa, s’ha hagut de cancel·lar també per la boira en l’aeroport de Manises.

Prevenció a la carretera

Quant a les carreteres, el delegat ha comentat que la boira “ha complicat” la circulació i ha recordat que quan es produeixen aquest tipus de condicions atmosfèriques “cal circular amb molta prudència, atendre a les llums, augmentar la distància de seguretat i revisar els pneumàtics”.

Comparteix

Icona de pantalla completa