Diari La Veu del País Valencià
Ferrer i Palomero opten divendres a presidir l’AVL
RedactaVeu / València

El pròxim divendres, dia 3 de febrer i com ja va ocórrer el passat mes de desembre, el president en funcions de l’Acadèmia Valenciana de la Llengua (AVL), Ramon Ferrer, i el vicepresident Josep Palomero, tornaran a disputar-se la Presidència de la institució normativa, després que en aquella primera sessió cap dels candidats obtinguera la majoria absoluta en les tres votacions realitzades.

Aquest dimecres, la Junta de Govern en funcions ha proclamat les candidatures que opten tant a la Presidència com a la resta de càrrecs de l’equip de direcció de l’AVL.

Pel que fa a la Vicepresidència de l’AVL, Rafael Ramos, actual director de l’Institut Interuniversitari de Filologia Valenciana, aspira al càrrec, ara sense l’oposició d’Antoni Ferrando, que en aquesta ocasió no s’ha presentat.

Per a la resta de càrrecs, la secretària actual, Verònica Cantó, també opta a la reelecció per tercera vegada. Com en el cas de Ramos, ella és també l’única candidata a ocupar el càrrec de la Secretaria. En canvi, quatre són els acadèmics que concorreran a les dos places de vocals de la futura Junta de Govern: Immaculada Cerdà, Artur Ahuir, Àngel Calpe i Honorat Ros.

Comparteix

Icona de pantalla completa