Vicent Partal, pioner en el món dels diaris digitals, passa per La Represa

En aquesta edició d'aquest programa de ràdio es conten curiositats com que Vilaweb va nàixer la mateixa setmana que Yahoo
4 febrer 2017 01:00h
Vicent Partal.

RedactaVeu / Godella.

Aquesta setmana en el programa de ràdio de La Represa han entrevistat Vicent Partal, referent del periodisme en valencià i fundador de Vilaweb. En la conversa es fa un repàs sobre la trajectòria d'aquest valencià nascut a Bétera (Camp de Túria), que ha passat per El Temps, el Punt o el circuit català de TVE.

Partal explica que la política internacional és el que li atrau i és per això que en aquesta entrevista comencen parlant de la Unió Soviètica, per acabar abordant també el procés independentista català.  Els inicis d'internet i el món dels diaris digitals està vinculat a Vicent Partal, ja que en aquesta conversa destaquen que Vilaweb va nàixer la mateixa setmana que Yahoo, per tant el situa com una de les publicacions digitals pioneres.
 

Vídeo: Canal La Represa.

La Represa és un programa de la Xarxa d'Emissores Municipals Valencianes enregistrat a Godella i que s'emet, entre d'altres, a les ràdios de Mislata, Picassent, Alzira, Cocentaina, Altea i les ràdios universitàries de la UPV i UJI. 

La Veu
 
next