Diari La Veu del País Valencià
L’alcalde de Llíria reclama al Consell tots els esforços per a posar en marxa l’Hospital
RedactaVeu / Llíria

L’alcalde de Llíria, Manuel Izquierdo, té previst sol·licitar una reunió, a la qual acudirà acompanyat per altres regidors de la zona, per a demanar al conseller de Sanitat que “faça tots els esforços possibles per posar en funcionament com més prompte millor l’Hospital de Llíria”.

El primer edil llirià ha volgut manifestar la seua preocupació per les recents declaracions de Manuel Llombart, en una entrevista a un mitjà de comunicació, on donava garantia de la finalització del projecte de Gandia però demanava paciència per abordar el centre previst a Llíria.

“Encara entenent la difícil situació econòmica de la Generalitat, no és comprensible que s’establisquen diferències, i a més, quan la infraestructura està pràcticament acabada”, ha assegurat Manuel Izquierdo.

“Simplement reivindiquem el que es mereixen els veïns de Llíria i dels altres municipis afectats, perquè els compromisos estan per a complir-los i és el que ens fa ser creïbles de cara a la societat”.

Igualment, l’alcalde ha recordat que l’Ajuntament de Llíria ha invertit més de 6 milions d’euros en l’expropiació i la urbanització dels terrenys, “per a facilitar la instal·lació de l’hospital al nostre municipi”.

Per això, “li demanarem al conseller una especial sensibilitat i que prioritze esforços per a finalitzar aquest projecte, que redundarà en la millora del benestar dels ciutadans de tres comarques”, ha afirmat Manuel Izquierdo.

Comparteix

Icona de pantalla completa