Diari La Veu del País Valencià
Es confirmen 14 concerts de la Gran fira de València

RedactaVeu / València.

Els concerts que es celebren en els Jardins de Vivers dins de la Gran Fira de València, durant el mes de juliol, van prenent forma. Així ho ha anunciat a través de la pàgina web, on l’Ajuntament de València i la Regidoria de Cultura Festiva han presentat el programa d’aquest 2017 en col·laboració amb el sector de la música en directe, àmpliament representat per MUSICAPROCV Associació de Promotors Musicals de la Comunitat Valenciana, en un projecte conjunt per posar en valor la música en directe i oferir als seus ciutadans i visitants l’oportunitat de viure la música en primera persona juntament amb els artistes més importants i destacats del moment, expliquen.

Igualment, apunten que aquesta edició, Vivers es convertirà en un nou espai per oferir una veritable experiència musical, millorant les infraestructures del recinte, situant espais de grades i gespa per millorar de manera rellevant la comoditat i l’accessibilitat del públic assistent, així com oferint un complet espai de gastronomia durant la realització dels concerts.

14 concerts confirmats

Un total de 14 concerts formen part d’aquest avanç de programació que es presenta en una programació del 30 de juny al 25 de juliol en els cèntrics Jardins de Vivers.

Entre el cartell que s’ha fet públic i on podeu veure les dates de cadascú d’ells, es troben Michael Nyman Band, Alpha Blondy, Madeleine Peyroux, Chick Corea & Bela Fleck, UB40, Jamie Cullum i Carlos Vives junt altres grups com Leiva, Ara Malikian, Love of Lesbian, Txarango, Celtas Cortos o Mago de Oz.

Del País Valencià trobem Zoo, Vadebo, Pupil·les Dilatives, Riot Propaganda, Atupa i altres artistes que s’aniran incorporant al cartell.

Cartell amb l’avanç dels concerts a Vivers.

Comparteix

Icona de pantalla completa