Diari La Veu del País Valencià
La pretemporada de Moto2 i Moto3 comença al Circuit Ricardo Tormo

RedactaVeu / Xest.

El Circuit Ricardo Tormo celebra dues jornades d’entrenaments per a les categories xicotetes del Campionat del Món de Motociclisme. Alguns dels equips de Moto2 i Moto3 començaran el seu treball en la pista el dimecres 8 i el dijous 9 de febrer.

Un total de 17 pilots de Moto3 participaran en aquests entrenaments en els quals el públic podrà accedir de forma gratuïta a la Tribuna de Boxes. El valencià Arón Canet tornarà a l’acció després de l’hivern amb un nou company al box de l’equip Estrella Galicia 0,0, l’italià Enea Bastianini.

Jorge Martín també estrenarà equip als comandaments de l’Honda del Team Gresini junt amb l’italià Fabio di Giannantonio. Joan Mir tornarà de la mà de Leopard Racing amb un nou company, el belga Livio Loi, mentre que Juanfran Guevara compartirà de nou garatge amb Gabriel Rodrigo.

Aquestes proves suposaran també la tornada a la categoria de l’italià Romano Fenati, enrolat ara en l’equip Ongetta Racing junt amb el francès Jules Danilo. A més, rodaran pel traçat de Xest John McPhee amb el British Taltent Team; l’equip Honda Team Asia amb el japonès Kaito Toba i l’indonesi Nakarin Atiratphuvapat, i el nou conjunt mundial que porta el nom de Marco Simoncelli amb el japonés Tatsuki Suzuki i l’italià Tony Arbolino.

Arón Canet amb la seua moto al Circuit Ricardo Tormo. Fotografia: Ajuntament de Xest.

Entre els pilots de Moto2, l’equip que dirigeix el bicampió mundial Sito Pons serà el més nombrós amb tres pilots en pista: Edgar Pons, Axel Pons i el francès Fabio Quartararo. Així mateix, el portuguès Miguel Oliveira rodarà amb l’equip Ajo Motorsport juntament amb el campió del món de Moto3, el sud-africà Brad Binder, i l’alemany Marcel Schrotter eixirà a la pista als comandaments de la Suter d’Intact GP.

El valencià Jorge Navarro haurà d’esperar a la segona setmana d’entrenaments, els dies 18 i 19 de febrer, per provar la seua nova Kalex de l’equip Gresini. Mentrestant, el pilot format al Bressol de Campions rodarà amb una moto de carrer després d’un hivern de recuperació física.

Els entrenaments començaran a les 10.00 i finalitzaran a les 17.00 hores, tant el dimecres 8, com el dijous 9 de febrer.

Comparteix

Icona de pantalla completa