Silenci dels mitjans estatals sobre la cimera empresarial en defensa del Corredor

La jornada empresarial celebrada a Tarragona en defensa del Corredor Mediterrani no té a penes ressò a les capçaleres estatals, mentre que en els mitjans catalans la cobertura està molt dispar. Pel que fa a la premsa valenciana, dóna a l’acte un tractamen

 • Fotograma del vídeo reivindicatiu en defensa del Corredor Mediterrani.. Captura: La Veu
  Fotograma del vídeo reivindicatiu en defensa del Corredor Mediterrani. © Captura: La Veu
 • El periódico Mediterráneo.
  El periódico Mediterráneo.
 • Información.
  Información.
 • La Vanguardia.
  La Vanguardia.
 • El Punt Avui.
  El Punt Avui.
 • Portada digital de Levante-EMV.
  Portada digital de Levante-EMV.

RedactaVeu / València.

La cobertura dels mitjans a la cimera en defensa del Corredor Mediterrani celebrada aquest dilluns a Tarragona i que ha comptat amb la participació de l’empresariat valencià i català ha estat molt desigualada. De fet, aquesta s’ha donat en funció de l’àmbit –estatal i autonòmic− dels diferents diaris.

Així, mentre les capçaleres estatals com ABC o La Razón no han donat cap informació sobre aquesta jornada, ni tan sols en les seues edicions catalanes –El Mundo i El País sí ofereixen informació en les seues edicions valencianes−, en els mitjans catalans el seguiment ha estat molt dispar. En aquest sentit, els digitals elmon.cat i elpuntavui, entre d’altres, no ofereixen, almenys fins el moment de redactar aquesta notícia, cap informació al respecte, com sí fan Vilaweb, elnacional.cat  i La Vanguardia, que ho destaquen en les seues respectives portades digitals.

Contràriament, la pràctica totalitat de capçaleres del País Valencià –Levante, Mediterráneo, Las Provincias o Información i La Veu− ofereixen en les seues portades completa i detallada informació al voltant d’aquesta jornada organitzada a Tarragona per l’Associació Valenciana d’Empresaris (AVE) i el Cercle d’Economia i en què han participat més de 300 empresaris valencians i catalans que han reivindicat la necessitat de complementar la històrica xarxa radial ferroviària de l’Estat espanyol amb la connexió per la costa entre Algesires i la frontera amb França.

Comentaris

remigio III
1.

Doncs, no cal esperar res més dels mitjans madrilenys, a ells les colònies no els mereixen atenció. En el fons ja pensen que no passarà de ser un aplec de perdedors. De fet sembla que ens estan distraient els nostres diners d'Europa per a fer-se ells les seues vies madrilenyes.

 • 2
 • 0

Comenta aquest article

Publicitat
Publicitat