Silenci dels mitjans estatals sobre la cimera empresarial en defensa del Corredor

La jornada empresarial celebrada a Tarragona en defensa del Corredor Mediterrani no té a penes ressò a les capçaleres estatals, mentre que en els mitjans catalans la cobertura està molt dispar. Pel que fa a la premsa valenciana, dóna a l’acte un tractamen
13 febrer 2017 01:00h
Fotograma del vídeo reivindicatiu del Corredor Mediterrani.

RedactaVeu / València.

La cobertura dels mitjans a la cimera en defensa del Corredor Mediterrani celebrada aquest dilluns a Tarragona i que ha comptat amb la participació de l’empresariat valencià i català ha estat molt desigualada. De fet, aquesta s’ha donat en funció de l’àmbit –estatal i autonòmic− dels diferents diaris.

Així, mentre les capçaleres estatals com ABC o La Razón no han donat cap informació sobre aquesta jornada, ni tan sols en les seues edicions catalanes –El Mundo i El País sí ofereixen informació en les seues edicions valencianes−, en els mitjans catalans el seguiment ha estat molt dispar. En aquest sentit, els digitals elmon.cat i elpuntavui, entre d’altres, no ofereixen, almenys fins el moment de redactar aquesta notícia, cap informació al respecte, com sí fan Vilaweb, elnacional.cat  i La Vanguardia, que ho destaquen en les seues respectives portades digitals.

Contràriament, la pràctica totalitat de capçaleres del País Valencià –Levante, Mediterráneo, Las Provincias o Información i La Veu− ofereixen en les seues portades completa i detallada informació al voltant d’aquesta jornada organitzada a Tarragona per l’Associació Valenciana d’Empresaris (AVE) i el Cercle d’Economia i en què han participat més de 300 empresaris valencians i catalans que han reivindicat la necessitat de complementar la històrica xarxa radial ferroviària de l’Estat espanyol amb la connexió per la costa entre Algesires i la frontera amb França.

next