Diari La Veu del País Valencià
Amb la ‘Tendresa Insubmisa’, El Diluvi reivindica que ‘tothom pot estimar com vulga’
RedactaVeu / València

Aquest dimarts, 14 de febrer, el Diluvi ha presentat Tendresa Insubmisa, un avançament del seu nou disc, Ànima, en exclusiva en Nació Digital, mitjà que a més, destacava que aquesta nova proposta del grup havia aconseguit “robar el cor a la diputada de la CUP Anna Gabriel”.

Però no sols a ella li ha encantat aquesta cançó amb què es reivindica que “tothom pot estimar com vulga”, tal com explica el grup en el seu Twitter, ja que a través de les xarxes socials El Diluvi està rebent molt de suport, entre d’altres del síndic de Compromís, Fran Ferri, qui s’ha mostrat encantat amb aquesta nova cançó.

Al videoclip, realitzat per Anmorisgol, es mostra la lluita de diferents col·lectius que treballen per l’alliberament sexual, perquè “estimar diferent, també és ser revolucionari”, tal com diu El Diluvi al seu perfil de Twitter, per això conviden tothom a trencar tots els mites del 14 de febrer.

>

Tendresa Insubmisa. Vídeo: Canal el Diluvi.

La idea d’aquest audiovisual ha estat d’El Diluvi i MaJo Doménech i la recerca d’imatges ha anat a cura d’Àlex Suàrez. Pel que fa a la cançó, la música ha anat càrrec d’El Diluvi i la lletra de MaJo Doménech, la producció, gravació i mescles han estat realitzades per David Rosell, productor de Txarango i Els Catarres, qui ha comptat amb el tècnic d’estudi Alfredo Guijarro.

Comparteix

Icona de pantalla completa