Oltra replica a Bonig sobre la nova RTVV: ‘Pensa el lladre que tothom roba’

La síndica del PPCV va assegurar que el nou ens serà “un instrument de destrucció massiva del PP”, a la qual cosa Oltra contesta que el PP sí que va fer de RTVV “un arma de destrucció de la veritat” i afirma que la nova CVMC “serà de tots els valencians”

LP / València

La resposta a les desafortunades i lamentables declaracions de la presidenta del PP valencià en què va augurar, ja abans de la seua engegada, una utilització partidista de la futura Ràdio i Televisió públiques valencianes --Corporació Valenciana de Mitjans de comunicació (CVMC)-- per part del Govern del Botànic no s’han fet d’esperar i ha sigut la portaveu i vicepresidenta Mónica Oltra qui, en la roda de premsa posterior al ple del Consell ha assegurat: “Pensa el lladre que tothom roba”, matisant, això sí, “lladre no en sentit literal en aquest cas”.

Oltra s'ha pronunciat en aquests termes després que Bonig, en una entrevista a Europa Press, afirmara que espera i desitja que la nova radiotelevisió valenciana siga “plural”, encara que no li cap “el menor dubte” que no ho va a ser, perquè aprofundirà “en tots els errors del PP”.
 
“El PP sí que va ser una arma de destrucció massiva de la veritat tapant l’accident del metro”

Sobre aquest tema, Oltra ha qüestionat que Bonig pense que els nous mitjans de comunicació públics es dirigiran “de la mateixa manera que dirigien ells Canal 9 i Ràdio 9” que, en el cas del PP, “van ser un arma de destrucció massiva de la veritat”, ja que “van tapar l'accident del metro i qualsevol opció de pensament o opció emocional que no entroncara amb el que el PP considerava que havien d'entroncar”.

En aquesta línia, ha insistit que Bonig creu que “tots som igual que ells i açò no és així” i, per aquest motiu, ha dit, la llei de les Corts ha procurat que els òrgans de la nova CVMC “tinguen el reflex de la pluralitat suficient perquè aquestes coses no passen” i també que l'elecció dels directius tinga la majoria suficient perquè no es tornen a produir les mateixes situacions.

"I aquest govern –ha incidit Oltra– va decidir no fer un projecte de llei sinó que les Corts elaboraren la proposició de llei perquè des del minut zero no volíem una televisió governamental ni partidista, sinó de tots els valencians”, per a afegir: “Bonig projecta, que és pensar que l'altre farà el que el teu faries. Que estiga tranquil·la”.


 

Comentaris

s s
3.
Tiene que llegar el día en que en la Comunidad Valenciana se pueda ver, escuchar, la nueva radio, televisión valenciana, en valenciano, de comarcas, y así, poder escuchar la lengua de Joanot Martorell, d'Ausiàs Mar, de Bonifaci Ferrer. Una televisión de calidad, que vertebre la Comunidad Valenciana, porque, está claro, que el gobierno central, no importa el color político, no quiere invertir en infraestructuras en la Comunidad Valenciana. Son muchos años pidiendo siempre lo mismo, y se pide lo que se merece la Comunidad Valenciana. Años con reivindicaciones de los trenes de la costa, de la línea Xàtiva-Alcoi, de Valencia, Zaragoza, inversiones del puerto de Valencia, del Museo de Bellas Artes, ciertamente, no les hemos nada a los del gobierno central, porque, se han intentado todo tipo de combinaciones políticas, y hay algo raro ahí, las élites dirigentes de Madrid, tal vez, no estimen a la Comunidad Valenciana.
Si algún día se cambia el himno regional per a ofrenar noves glóries a Espanya, por per a ofrenar noves glòries al Regne, que sea una decisión adoptada en las Cortes Valencianas. Los del gobierno central toman sus decisiones, nuestra tierra tiene derecho a cambiar el himno regional. Ya está bien.
  • 0
  • 0
VORO GILET
2.

La porqueta té por que els facen la resta de partits el mateix que feren ells, per aixó estan posant tots els entrebancs que poden. Gentola antivalenciana.

  • 8
  • 0
Innocenci València
1.

Vull veure IB3 i TV3 i escoltar ràdio en valencià. I no sols per Internet, on encara no és prohibit.
I com diuen que tots som iguals, diuen, que la puguen veure també a Castell de Ferro.

  • 5
  • 3

Comenta aquest article

Publicitat
Publicitat