Diari La Veu del País Valencià
EU reclama Fabra que destituisca ‘urgentment’ el processat Rafael Blasco
RedactaVeu / València

La diputada d’EUPV, Marina Albiol, ha recordat que Blasco “s’enfronta a una possible condemna de sis mesos a dos anys de presó i inhabilitació especial per a feina o càrrec públic de tres a sis anys pel delicte de tràfic d’influències i una pena d’inhabilitació especial per a feina o càrrec públic de set a deu anys pel delicte de prevaricació, a banda de les possibles multes”.

La parlamentària d’esquerres considera “absolutament insostenible” la situació de l’exconseller “atès la condemna a la qual s’enfronta, ja com a processat”.

La parlamentària autonòmica ha fet una “crida als imputats en la causa perquè col·laboren amb la justícia”. Per a Albiol, ha quedat acreditat que l’exconseller mantenia “intensos contactes telefònics, inclús per la nit, amb l’empresari actualment empresonat, Augusto César Tauroni”.

Per a la diputada d’EUPV, el ʹcas Cooperacióʹ ha destapat una “relació històrica i amb una clara continuïtat temporal entre Blasco i Tauroni”, amb la qual cosa “esperem que la justícia indague en la contractació de conselleries anteriors, com ara la Conselleria de Territori o la de Sanitat”.

Comparteix

Icona de pantalla completa