Diari La Veu del País Valencià
ARA Balears, retorna a les Illes un diari en català
ACN / Barcelona

En el seu manifest fundacional que es pot trobar a www.arabalears.cat, el nou rotatiu es defineix com “un mitjà de comunicació modern, independent, rigorós i de qualitat” que també vol esdevenir, a més “un mitjà d’informació i anàlisi” i un “espai de pensament crític i per a la construcció d’alternatives”.

Catalina Serra serà la directora de l’ARA Balears, que comptarà amb una redacció d’onze persones però que també tindrà una nodrida nòmina de col·laboradors. Entre les firmes illenques hi haurà la de l’actor Toni Gomilla, el músic Joan Miquel Oliver, els escriptors Llúcia Ramis i Guillem Frontera; les periodistes Cristina Ros i Marisa Goñi, el geòleg Climent Picornell, l’arquitecte Josep Quetglas o l’advocat Miquel Capellà.

També hi escriurà l’ecosocialista i extinent d’alcalde a l’Ajuntament de Barcelona, Imma Mayol. El rotatiu comptarà amb els sis suplements que ja té la capçalera que s’edita a Barcelona -‘Criatures’, ‘ARA llegim’, ‘Emprenem’, ‘ARA Tu’ i el suplement de ciència-, que inclouran informació pròpia de les Illes i tindrà especial sensibilitat en tractar els temes que més afecten les Balears, com el turisme, la cultura, el model econòmic o el medi ambient.

Presentació i xarxes socials

Un dels trets distintius del diari ARA és el de la seua presència activa en Internet i en les xarxes socials, també serà present en la versió de les Balears.

Serà a través del web www.arabalears.cat; del compte Twitter @AraBalears i del perfil facebook.com/AraBalears.

El pròxim dimarts, l’historiador, escriptor, productor i membre fundador de l’ARA, Toni Soler, oferirà a Manacor una conferència que, amb el títol ‘Humor i Política’, serà també la presentació del rotatiu.

Comparteix

Icona de pantalla completa