Llibertat provisional sense fiança per a Iñaki Urdangarin i Diego Torres


EP / Palma.

La vista de mesures cautelars sol·licitada per la Fiscalia Anticorrupció, després de la condemna de 6 anys i 3 mesos de presó per a Iñaki Urdangarin i 8 anys i 6 mesos per a Diego Torres en la sentència del cas Nóos, ha finalitzat en l'Audiència de Balears en només mitja hora, a les 11.03 hores.

El fiscal anticorrupció, Pedro Horrach, ha demanat al tribunal que dicte presó eludible amb una fiança de 200.000 euros per a Iñaki Urdangarin, després de la seua condemna a 6 anys i 3 mesos de presó per diversos delictes de corrupció i frau fiscal en el cas Nóos. En el cas de Diego Torres, la petició és la mateixa però amb una fiança de 100.000 euros, segons han informat fonts de la Fiscalia.

El tribunal desestima la petició de la Fiscalia, que demanava presó eludible sota fiança de 200.000 euros per a Urdangarin.
 

Comentaris

vicent quart de poblet
2.

Vergonya caballers, vergonya !!!

  • 6
  • 0
Via Fora Alzira (Ribera Alta) PV
1.

Al final del conte era el que estava ja previst abans de començar el judici. Democràcia? ... on esta?. Ara el desgraciat que furte una gallina per poder menjar els seus fills se´n va a la presó amb sis anys de presó. Estem en Expanytistan... algú problema? .

  • 3
  • 0

Comenta aquest article

Publicitat
Publicitat