Esperanza Aguirre: 'La creació de l'estat de les autonomies va ser un error'

L'expresidenta madrilenya considera que "no va ser un encert" crear "dèsset governs" i defensa que "s'hauria d'haver diferenciat Catalunya i el País Basc"


RedactaVeu / ACN / Barcelona

L'expresidenta madrilenya Esperanza Aguirre considera que "la creació de l'estat de les autonomies va ser un error" de la Transició. En una entrevista a Catalunya Ràdio que s'emetrà aquest dissabte al programa 'El suplement', presentat per Ricard Ustrell, Aguirre ha assegurat que "no va ser un encert" crear "dèsset parlaments, dèsset governs...". "Crec que s'hauria d'haver diferenciat Catalunya i el País Basc, que evidentment són completament diferents al que pot ser la Rioja, Cantàbria o, fins i tot, Madrid", ha defensat. "Es va fer perquè catalans i bascos se sentiren més còmodes i cada cop se senten més incòmodes", ha conclòs l'expresidenta madrilenya.

Aquesta entrevista s'emetrà dissabte a partir de les 11 del matí, on entre altres coses, Aguirre parla de l'encaix Catalunya-Espanya i de la corrupció al PP.
 

Avançament 'El Suplement'. Vídeo: CCMA.
 
La Veu
 

Comentaris

David València
1.

Per una vegada estic d´acord amb la "lideresa" dels collons. Que tanquen autonomies absurdes com Madrid o La Rioja i q es mantinguen les nacionalitats històriques( Galicia, Euskadi, Navarra. Catalunya, Aragó, País Valencià i Mallorca , més Cànaries xq estàn molt lluny).

  • 2
  • 0

Comenta aquest article

Publicitat
Publicitat