Diari La Veu del País Valencià
Feliu Ventura i Xavi Sarrià canten per als refugiats a Grècia

EP / València.

Feliu Ventura i Xavi Sarrià viatgen aquest cap de setmana a Grècia per a actuar en directe en benefici de les persones refugiades que es troben reallotjades a hotels i cases després que els camps d’acolliment foren “desmantellats” durant l’estiu de l’any passat, segons ha informat en un comunicat la Comunitat Eko, que organitza la iniciativa.

Els dos cantants tocaran a l’Hotel Isthmia Prime d’Isthmia aquest dissabte 25 de febrer i, el diumenge 26, a la City Plaza Squad, el Nosotros i la Jasmine School d’Atenes.

Com a colofó, el dilluns actuaran en un recital obert al públic a Atenes per a reunir totes les famílies, persones refugiades i voluntaris.

Cartell dels concerts. Imatge: Cercavila.

Els concerts de Ventura i Sarrià a Grècia tindran un “marcat caràcter comunitari” i serviran com a punt de retrobament i enfortiment de llaços per a les famílies refugiades, després del “desallotjament dels camps i la dispersió de les famílies refugiades”, destaquen des de l’organització de l’esdeveniment.

En la seua visita a les ciutats gregues, els voluntaris de la Comunitat Eko explicaran als cantautors la necessitat que tenen les famílies refugiades de “construir comunitat, trobar-se entre elles i enfortir llaços”. Per a conèixer aquesta realitat, els músics visitaran diferents hotels que allotgen una trentena de persones cadascun, així com cases particulars i alguns edificis ocupats que els serveixen de refugi.

Comparteix

Icona de pantalla completa