Ximo Puig rep Susana Díaz per celebrar el Dia d’Andalusia

El president del Govern valencià i la presidenta de l’andalús assisteixen, a Mislata, a l'Acte Institucional del Dia d'Andalusia per a, posteriorment, participar en una trobada amb alcaldes socialistes del País Valencià a la seu de Blanqueries


RedactaVeu / València.

El cap de l’executiu del País Valencià i dels socialistes valencians del PSPV, Ximo Puig, juntament amb la  presidenta de la Junta d'Andalusia, Susana Díaz, assistirà aquest diumenge al Pavelló Esportiu La Canaleta de Mislata (l’Horta Nord) per tal de formar part de la la celebració de l'Acte Institucional del Dia d'Andalusia, L’acte està organitzat per la Federació d'Entitats Culturals Andaluses a la Comunitat Valenciana (FECACV).

L'acte, que reunirà prop de 4.000 persones, començarà a les 10.30 hores. Després, Puig rebrà Díaz en el Palau de la Generalitat a València. L’acte comptarà amb diferents actuacions en el marc d'un festival folklòric andalús, segons consta en la programació de la FECACV.

Posteriorment, el president de la Generalitat Valenciana i secretari general del PSPV, Ximo Puig, i la seua homònima en la Junta d'Andalusia i el PSOE andalús, Susana Díaz, celebraran a la seu del PSPV de Blanqueries una trobada amb alcaldes socialistes de municipis valencians. "Per últim, i a les 20 hores, el president Puig té previst assistir a la Crida que, des de les Torres de Serrans, marcarà el tret de sortida de les Falles Unesco 2017."
 

Ximo Puig i Susana Díaz en una anterior festa d'Andalusia. Foto: Pizarro / Ajuntament de Mislata.
 

Comentaris

David_BG L\'Alcora
1.
Per a tota aquella gent que no ho sapiga el día nacional de Andalussia bo es el 28 de Febrer...es el 4 de desembre. Quan milers d'andalussos/es es tiraren als carrers i camps andalussos demanant llibertat per a la terra i la gent. La meua solidaritat amb la gent de Jaleo, amb la gent de Nacion Andaluza i esperar que al igual que el nostre poble, els Països Catalans, poden abastir en un un futur pròxim les quotes de llibertat que el govern traïdor que es diu socialista els ha negat. La meua admiració i suport a gent com Sanchez Gordillo, Diego Cañamero i a tots/es els/les pressos/es andalusos/es que malviuen a les pressons del Imperi Espanyol. Per la independència de la nació andalussa i las seua reunificació de Ayamonte a Múrcia i de Mérida a Tarifa. VISCA BLAS INFANTE. VISCA EL 4 DE DESEMBRE. VISCA ANDALUSIA LLIURE.
  • 0
  • 0

Comenta aquest article

Publicitat
Publicitat