Diari La Veu del País Valencià
Puchol II i Jesús s’exhibeixen a Dénia

Raül Ivars / Dénia.

La gent va acudir il·lusionada a Dénia per veure la partida que enfrontava els equips de Vinalesa (Puchol II i Jesús) i de Pedreguer (Marc, Pere i Héctor), amb ganes de divertir-se, però la partida va aportar poca emoció.

L’encontre va ser un recital i exhibició de la parella guanyadora. Puchol II està en un moment dolç i Jesús va jugar a un nivell molt alt. La contra, amb Marc, Pere i Héctor, no trobà el seu lloc en la competició. El trio va començar la partida molt encertat i va fer el primer joc sabater des del dau, en quatre quinzes, però va ser l’únic i l’últim que van anotar. Així, l’equip de Vinalesa de Puchol i Jesús, amb el feridor Oltra, va guanyar per 60-20 el de Pedreguer de Marc, Pere i Héctor, amb Pedrito de feridor.

Presentació de la partida de Dénia. Foto: Raül Ivars.

El batlle de Vinalesa es trobava també a Dénia, on va assistir per donar suport al seu equip, que va aconseguir la victòria. També hi van acudir alguns pucholfans i altres aficionats de València. De l’equip de Pedreguer-Masymas hi havia també bona representació, aficionats d’eixe poble i de la resta de la Marina.

Puchol II i Jesús es posen en tercera posició amb 5 punts, darrere de l’equip del Genovés, Dani i Carlos, segons amb 6 punts, i dels líders Soro III i Javi, que tenen 8 punts. Per la seua banda, l’equip de Marc, Pere i Héctor són últims amb zero punts i es despengen en la classificació. Hauran de reaccionar si volen continuar vius en la competició i passar a les semifinals.

Per a veure la classificació general accediu ací: Classificació general XXVI Circuit Professional Escala i Corda.



Per a veure totes les notícies relacionades accediu ací: Notícies XXVI Circuit Professional Escala i Corda.



Per a veure el calendari i els resultats accediu ací: Calendari i resultats XXVI Circuit Professional Escala i Corda.

Comparteix

Icona de pantalla completa