Diari La Veu del País Valencià
‘Ontinyent al carrer’, nova campanya de dinamització comercial
RedactaVeu / Ontinyent

Desfilades, música en directe, moda, gastronomia o activitats infantils són alguns dels atractius de ‘Ontinyent al carrer’, la nova campanya de dinamització comercial que l’Ajuntament d’Ontinyent impulsa a través del Consell Econòmic i Social de la ciutat (CES) a l’eix comercial del Carrer Martínez Valls. El conjunt d’activitats de la campanya, que començaven el passat dissabte i es perllongaran fins al 29 de juny, han sigut presentats per l’alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez; el coordinador del CES, Joan Gilabert; i la presidenta de la Comissió de Foment de l’Activitat Urbana del CES, Amparo Boscà, en una roda de premsa realitzada baix els 2.200 paraigües de colors que cobriran aquest escenari urbà mentre dure la campanya.

El primer cap de setmana d’activitats va tenir lloc el passat dissabte amb una vesprada de tallers infantils dedicada al musical Mary Poppins i un posterior passacarrer, i es reprendrà cada cap de setmana amb diferents activitats que compten amb un pressupost total de 22.000 euros, dels quals 5.000 han estat destinats a l’adquisició de 2.700 paraigües, 500 dels quals s’empraran per decorar els aparadors dels establiments i la resta el propi carrer.

L’alcalde asegura que “la situació econòmica és dura però enfront d’eixa realitat podem quedar-nos quiets i no fer res o rebel·lar-nos i treballar dins les nostres possibilitats per reactivat l’economia. I per això, i de la mà del CES, estem posant en marxa una iniciativa, per a tots els públics, que convertirà la zona de Martínez Valls en l’aparador més gran de la història d’Ontinyent”.

El Coordinador del CES, Joan Gilabert, convida tota la comarca “a acudir a gaudir d’aquesta completa oferta d’oci familiar” i als comerciants de tota la ciutat “a dur propostes al Consell Econòmic i Social, on volem treballar entre tots per promocionar l’activitat econòmica urbana”.

La presidenta de la Comissió de Foment de l’Activitat Urbana del CES, Amparo Boscà, valora ja com a “èxit” el ressò aconseguit només començar la campanya, “ja que durant el muntatge de la decoració de paraigües, el carrer ja era un riu de gent fent-se fotografies i, el primer cap de setmana, milers de visitants van passejar per sota d’aquestos”.

El programa d’activitats es completa amb exposició de productes al carrer i desfilades de moda; l’actuació en directe de l’Agrupació Musical d’Ontinyent i la Banda de Música de Sedaví; tallers i tast de pans del gremi de Forners d’Ontinyent i actuacions de jazz en viu; tallers de reciclatge, llepolies i de cuina, un tast de cervesa i l’actuació de Músicos de Guardia; flamenc i danses urbanes; tallers de galetes, pastes i cocteleria acrobàtica i l’actuació del grup Ecos de Sociedad.

Comparteix

Icona de pantalla completa