Diari La Veu del País Valencià
Nou atac feixista contra la seu d’EUPV a Alzira

Xavier Pérez / Alzira.

No és la primera vegada que la seu d’EUPV a Alzira apareix amb pintades feixistes. Aquesta vegada l’atac ha sigut indiscriminat per diverses façanes de la ciutat i també en la seu de Compromís, tal com va publicar La Veu.

Així, el col·lectiu d’EUPV-Alzira “condemna les accions feixistes que han realitzat en la nostra seu, i en altres llocs de la ciutat, que mostren la intolerància i la ignorància dels seus autors. Malauradament, no es tracta d’un fet aïllat, sinó que és una circumstància que de tant en tant patim, tant EUPV com altres entitats també a la nostra ciutat”.

Des d’EUPV “hem exigit en multitud d’ocasions a les administracions tolerància zero cap a manifestacions dels moviments feixistes al País Valencià, que és un dels territoris on més atacs es produeixen en tot l’Estat. A més, en algunes ocasions l’actitud de les autoritats ha estat permissiva en les actuacions i manifestacions de grups d’extrema dreta”.

En els últims temps, moltes entitats d’esquerres i valencianistes han patit tot un degoteig d’agressions. Això no obstant, des d’EUPV-Alzira “volem manifestar la nostra voluntat de continuar treballant per la convivència democràtica, la igualtat i la justícia social”.

Per altra banda, el diputat estatal valencià Ricardo Sixto ha condemnat aquesta nova agressió contra la llibertat.

Comparteix

Icona de pantalla completa