Marga Landete, José Luis Moreno i Roberto García, nous subdirectors de CulturArts

Cultura selecciona els últims alts càrrecs de l’administració per concurs públic


Sixto Ferrero / València.

Aquest dilluns han tingut lloc les entrevistes als finalistes que optaven a les tres subdireccions de l’Institut Valencià de Cultura —l’antiga CulturArts— i, finalment, Marga Landete, José Luís Moreno i Roberto García han estat triats com a subdirectors.

El Consell completa així el seu organigrama, dos anys després, seleccionant els últims tres alts càrrecs que dirigiran les subdireccions de Teatre, Dansa i Circ, de la qual es farà càrrec Roberto García; la de Cinematografia i Audiovisual, de la qual se’n farà càrrec José Luís Moreno; i la de Música i Cultura Popular, que serà dirigida per Marga Landete.

Direcció adjunta de Música i Cultura popular valenciana: Marga Landete

Llicenciada en Comunicació Audiovisual i màster en Gestió de la Producció Audiovisual. Amb més de 15 anys d'experiència al món de la música i la producció audiovisual, té formació acadèmica en música clàssica i moderna i un profund coneixement de la indústria musical, tant en l'àmbit de la música en valencià, com en les escenes folc, 'indie' i jazz. És membre de la junta directiva de la Coordinadora per l'Escena Musical Valenciana.
 

Direcció adjunta d'Arts Escèniques: Roberto García

Titulat superior per l'Escola d'Art Dramàtic Superior de València, és director artístic de Sala i companyia L'Horta Teatre des de l'any 2000. Tot i començar a treballar com actor en algunes companyies valencianes, es va decantar per la direcció escènica, l'escriptura teatral i el guió audiovisual. Des de 1993 ha escrit, dirigit i publicat 43 obres per les quals ha rebut guardons com ara el premi Max al millor autor en valencià per Besos o el premi Abril de la Professió Teatral Valenciana al millor espectacle i autor per Moby Disc i l'Art de la Fuga.
 

Direcció adjunta d'Audiovisuals i Cinematografia: José Luís Moreno

Llicenciat en Dret i postgraduat en Comunicació Audiovisual. Des de l'any 2000 és tècnic de foment de l'audiovisual i jurídic de subvencions de l'Institut Valencià de l'Audiovisual (IVAC). Entre 2014 i 2016 va ser director provisional de CulturArts i és membre de l'Acadèmia de les Arts i les Ciències Cinematogràfiques d'Espanya.

 
 
 

Comentaris

Redeu Mislata
5.

El treball s'estava fent molt bé. Ja veurem ara.

  • 1
  • 0
SANGONERA ALGEMESÍ
4.

Molta sort als tres i molta força! Especialment a Marga Landete, un gran encert!

  • 1
  • 2
Rafel València
3.

Doncs ara, a fer faena ben feta.

  • 1
  • 1
Pepet i Marieta
2.

Moniato: no has pogut triar millor el pseudònim. Jo no et donaré lliçons. Si vols saber, estudia.

  • 3
  • 0
Moniat Moniatenburg
1.

Algú sap explicar per què encara queden póltrones per cóbrir en institucions que alguns votants vàrem entendre que haurien de deixar d'existir?
Necessitàvem un canvi, no un recanvi. Tots eixos canyarets a fer la mà i els enxufats al carrer, i els funcionaris a treballar a la seua plaça. I a partir d'ahí parlem de com millorar els serveis públics.

  • 3
  • 4

Comenta aquest article

Publicitat
Publicitat