Diari La Veu del País Valencià
El nou logotip de la Plaça de Bous mostra el seu caràcter plural, més enllà del seu ús taurí

RedactaVeu / EP / València.

La Diputació de València presenta el nou logotip de la Plaça de Bous del cap i casal que va encarregar a l’estudi Gimeno Gràfic, una renovada imatge amb la qual es vol convertir aquest espai “en un punt de trobada, capaç d’acollir tot tipus d’esdeveniments culturals”, segons ha informat l’administració provincial en un comunicat. El resultat final mostra l’edifici com si fos un calidoscopi de caràcter plural i divers.

En el vídeo que ha difós l’empresa encarregada del disseny defineixen aquesta nova proposta amb paraules com “encontre”, “acollida”, “activitat”, “arquitectura”, “pluralitat”, “cultura” i “espectacle”. Conceptes i qualitats que s’encabeixen en una imatge dinàmica i acolorida de la Plaça de Bous i amb què es vol ampliar la varietat d’activitats que acull, així com promoure el seu ús permanent al llarg de tot l’any per tal d’aprofitar tot el seu potencial.

Imatge: Gimeno Gràfic.

“La idea del disseny va nàixer d’un cercle, d’un punt de trobada, però en moviment. Substituïm els arcs homogenis de la plaça per figures geomètriques diferents que transmeten la sensació d’alegria, de festa i de pluralitat a través de la diversitat de colors i d’elements, que donen una projecció major a aquest espai, més enllà del seu ús taurí”, en paraules de Pepe Gimeno, responsable de l’estudi de disseny valencià. Amb els colors i les formes dinàmiques que conformen el nou logotip també es pretén transmetre un concepte festiu i dinàmic de la Plaça de Bous de València.

Reforçar marca

En contraposició a la varietat de colors d’aquest nou logotip, el nom “Plaça de Bous” es presenta en blanc i negre, perquè així Gimeno explica que es reforça “la personalitat de la marca”, alhora que també “aporta pes i claredat a tot el concepte”.

Comparteix

Icona de pantalla completa