Diari La Veu del País Valencià
CSI-F crea un observatori per a informar sobre deficiències en centres educatius

RedactaVeu / València

La Central Sindical Independent i de Funcionaris (CSI-F) explica que aquest observatori tractarà de reduir i evitar incidències com les que han ocorregut durant aquest curs escolar, entre elles l’ensulsiada del sostre d’una aula al col·legi Lluís Vives de València. Per aquest motiu, el sindicat realitzarà una campanya informativa en els centres i a través de xarxes socials per a recaptar qualsevol anomalia en el correu electrònic [email protected]

D’altra banda, CSI-F també ha constituït un observatori d’espais, l’objectiu del qual consisteix en fer que qualsevol docent o persona afectada puga denunciar si les aules incompleixen les mesures reglamentàries.

El sindicat recorda que en Infantil la normativa marca 2,5 metres d’espai per alumne, mentre que en Primària parla d’1,5. Per tant, la reducció i unificació de classes en alguns centres no pot provocar que es sobrepassen eixos mínims d’espai per alumne.

El sindicat ha habilitat el mateix correu electrònic per a tots dos observatoris. Aquestes mesures, igual que l’observatori creat en febrer per a garantir la ràpida cobertura de les baixes docents, pretenen traslladar possibles incidències a l’administració perquè les solvente amb la màxima agilitat i urgència.

Comparteix

Icona de pantalla completa