Cañizares demana que l'Ofrena siga 'un acte d'amor i desgreuge' a la Mare de Déu

L'arquebisbe de València qualifica d''ultratge' a la Geperudeta les pintades en un mosaic a l'exterior de la Basílica

EP / València.

El cardenal arquebisbe de València, Antonio Cañizares, ha demanat que l'ofrena de flors de les Falles a la Verge dels Desemparats "siga un acte d'amor, però també de desgreuge a la Mare de Déu", després dels atacs dels últims dies contra la Basílica. "Una vegada més hem de lamentar l'ultratge comès a la Santíssima Mare de Déu, Mare de Déu dels Desemparats. Hem de demanar perdó per l'ofensa a Santa Maria als murs de la Basílica en dies passats i demanar-li que ens perdone, perquè no saben el que fan", ha indicat el cardenal en un comunicat.

Per açò, ha continuat: "Demane un gest d'afecte i desgreuge cap a la Mare de Déu a tot el poble valencià, tan volgut per la nostra mare alhora que ella és volguda pel poble i, per açò, la posa al centre de les seues principals festes, les Falles, amb la seua Ofrena". Així mateix, ha demanat que, "enguany, la tradicional, brillant i vibrant Ofrena es convertisca en un acte de desgreuge i de súplica de la nostra volguda València".

En els últims dies, la Basílica de la Mare de Déu dels Desemparats ha sigut objecte de pintades i accions, l'última ahir contra un mosaic, regal de la Junta Central Fallera. "Pregue, en conseqüència, amb tot el respecte i encaridament a la Junta Central Fallera, a les comissions falleres i a les falleres i fallers que amb els seus rams construïsquen eixa imatge de flors de la Mare de Déu dels Desemparats que tan dins del seu cor porten els bons valencians", ha dit.


 

Comentaris

Tinpot little African country
12.

Tot normal : a xuplar de la mamella, i a bufar en caldo gelat.

  • 1
  • 0
carmen russafa
11.

#6

de quin ninot parles?

  • 0
  • 0
carmen russafa
10.

#3

és fàcil escriure unes linies en la opinió d la veu, ¡per què no parles amb cañizares i lo ho dius a la cara? tin per segur que et rebra

  • 0
  • 0
remigio III
9.
#6 No et poses així home. Al cap i la fi Putin i la seua església també fan això. La seua secta va reclamar i obtenir tot l'or i riqueses de Putin i a canvi el Poble es manté sumís a Putin. Bé, aquí també es fa això. Un ministre que condecora una verge de fusta amb el seu corresponent àngel que li busca aparcament. I, el seu partit, guanya eleccions... Som tan normal o anormals com els russos.
  • 0
  • 0
Tu mateix Sinarcas
8.

El millor desgreuge (=desagravio) que podría fer el monseñor és eixir ell matrix a l'Ofrena però amm la CAPA MAGNA (per cert antilitúrgica, ell que era responsable d'aquestes coses) que lluia no fa tants anys. Segur que seria la sensació de l'ofrena, per damunt de Marededéus: unflaria el seu ego i tpts i sobre tot totes contentes (Als trevestits els dixaria anb la mel a la boca. Us imagineu l'escena?

  • 4
  • 0

Comenta aquest article

Publicitat
Publicitat