Quinze mesos de presó per agredir la policia en una manifestació a la seu del PPCV

El jutge el considera culpable dels delictes de desordre públics, atemptat i lesions


ACN / RedactaVeu / València.
 
El jutjat penal número dos de València ha condemnat a un any i tres mesos de presó un home acusat d’agredir agents de la Policia espanyola durant una manifestació l’any 2013 a les immediacions de la seu del PP valencià. Segons ha informat el Tribunal Superior de Justícia (TSJ) del País Valencià, el jutge el considera culpable dels delictes de desordre públics, atemptat i lesions.
 
La mateixa sentència absol altres dues persones acusades perquè no consideraren acreditada l’agressió a la policia. Els fets van ocórrer el juliol del 2013 quan, durant una concentració no comunicada, davant l’antiga seu del PP valencià, al carrer de Quart de València, els manifestats van avançar cap a una avinguda pròxima, van tallar el trànsit i van desobeir les consignes de la policia, segons ha informat el TSJ valencià.
 
La sentència considera provat que el condemnat estava al capdavant de la protesta i encoratjava la manifestació perquè es desobeïren les indicacions de la policia. Segons el mateix relat efectuat pel jutjat quan els agents van tractar d’identificar l’home, aquest va mirar de fugir i va fer puntades de peu i cops. Durant l’estira i arronsa, va trencar un dit a un dels policies, segons la sentència.


La Veu
 

Comentaris

Mai no he tingut cap problema amb la Guàrdia Civil ni amb la Policia, però he tingut molts problemes amb els polítics i amb els serveis. Així, si les forces de l’ordre són honrades i eficaces, els polítics i els serveis són degenerats i corruptes.
2.

  • 0
  • 2
remigio III
1.
Supose que sabrem més sobre el cas. Policia contra manifestants sembla ja cosa corrent i, sol perdre sempre el més dèbil, el ciutadà. A Euskadi, Balears, País Valencià i Catalunya també pesen coses de policies i ciutadans. Pensant amb les agressions no jutjades, encara, als ciutadans valencians sense cap motiu en fa mal olor aquesta notícia. El policia pegant a la noia rossa i agredint el noi que intentava defensar-la se m'ha quedat a la retina. Deu pagar l'agressió o que il·legalitzen aquest cos d'uniformats que falten a les regles ciutadanes.
  • 0
  • 0

Comenta aquest article

Publicitat
Publicitat