Convent Jerusalem guanya el primer premi d'Infantil de la Secció Especial

El podi el completa en la segona plaça la falla de la comissió Mestre Gozalbo-Comte Altea i en tercer lloc la 'falleta' de la comissió de Duc de Gaeta-Pobla de Farnals


RedactaVeu / València.

La Falla Infantil de Convent Jerusalem-Matemàtic Marzal ha aconseguit el primer premi de la Secció Especial de les Falles de 2017. El monument és obra de l'artista faller José Gallego. Sota el lema Abecedari artesà, la falla és un homenatge als artistes.

Després de la guanyadora, el podi el completa en la segona plaça la falla de la comissió Mestre Gozalbo-Comte Altea, d'Iván Tortajada, i en tercer lloc la 'falleta' de la comissió de Duc de Gaeta-Pobla de Farnals, de l'artista Joan Blanch, que ja va resultar guanyador el passat any amb Na Jordana.

La llista segueix, en aquest ordre, amb Gayano Lluch-Marco Merenciano; Malvarrosa-Antonio Ponz-Cavite; Sueca-Literat Azorín; Císcar-Borriana; Exposició-Micer Mascó i , finalment, Sapadors-Vicente Lleó.

En l'apartat d'Enginy i Gràcia, el primer premi ha sigut per a la falla Exposició-Micer Mascó , seguida de Mestre Gozalbo-Comte Altea i la comissió Duc de Gaeta-Pobla de Farnals.


La Veu
 
Publicitat
Publicitat