Juan Roig baixa escalons a la llista Forbes

El propietari de Mercadona es manté com a tercera major fortuna de l'Estat però cau a la posició 315 del rànquing mundial


RedactaVeu / EP / València
Juan Roig cau a la llista Forbes. El president de Mercadona, la tercera persona més rica de l'Estat, ha baixat 75 posicions al rànquing mundial elaborat per la revista econòmica.

L'empresari valencià, que ara fa un any era la 240a major fortuna del món, ha passat a ocupar la posició número 315 de la llista, amb un patrimoni de 5.100 milions de dòlars (4.742 milions d'euros). L'any passat la publicació xifrava la riquesa de Roig en 5.400 milions de dòlars (5.021 milions d'euros).

Al rànquing estatal, per davant de Roig hi ha el fundador d'Inditex, Amancio Ortega, amb una fortuna de 71.300 milions (66.290 milions d'euros), i la seua filla Sandra Ortega, que posseeix 6.700 milions de dòlars (6.230 milions d'euros).

L'altre valencià a la llista Forbes és el propietari de Pamesa, Fernando Roig, que ocupa el 13è lloc entre els més rics de l'Estat i la posició número 1.561 a nivell mundial. El patrimoni de l'empresari està valorat en 1.300 milions de dòlars (1.209 milions d'euros).

 

Comentaris

Moniatòleg Moniatenbourg
6.
#3 Sexista, heteropatriarcal, matinal i estomacal!
Cal fer una llei per canviar els noms, clar: Mercalgtb, Conysum, Ambsum, Conysum...
Ací o ve el de Castelló i para de fer-se xupitos de lo que regalima pels carrers a dir alguna animalada conspiranoica i algún adorardor del blau de la senyera amb blau o a dir catalanista, o me'n vaig a comprar moniatos al mercadona.
  • 0
  • 0
Jackie Brown
5.
#2 No he pogut evitar llegir, Sr Moniatòleg, el seu comentari. Haurà de disculpar-me per ser tan llec però voldria conèixer el parador de Moniatenbourg, del que mai abans no n'havia sentit a parlar. És un país, un castell, una vila? Per favor, tinga la bondat d'il·lustrar-nos més sobre eixe lloc aparentment tan fascinant.
  • 2
  • 0
Jackie Brown
4.

Abans solíem comprar a Mercadona fins que m'adoní que hi emmetzinen els queviures.

Ara comprem al Consum.

  • 0
  • 1
Jaume Morvedre
3.

merca dona i merca home

  • 1
  • 0
Moniatòleg Moniatenbourg
2.
Ací es ve a fer el moniato en resaca de falles o en plena borratxera si cal.
Menos mal que l'encantador de gossos ja ha marcat este fil, pa fitxar-mos a tots i ratllar-nos el cap, un dia eixirá en wikileaks les identitas dels tronaos que passem per ací i vorás.
Rollo i canya, gaites, les colles i verures el suc que corre pels carrers de la Magdalena, l'ofrendla de frols...
tota la vesprà la notísia de Mercadona i cap denúncia de les maldach de la màfia vaticana ni de la secta san Jefera Mercadonera? Cap denúncia de la conspiració Roigcatalanista que ompli els supermercats de productes típics valencians (ecara que els fabrique en Catalunya o l oque es pitjor colonisant atres puestos fora de la provinsia de valensia per tota España i Tailándia. I n'hi han paraules imposades a les estanteries en paraules catralnaes que es diuen igual en valencià pa marechar.
  • 0
  • 4

Comenta aquest article

Publicitat
Publicitat